Wasmachine reparatie Utrecht2017-08-17T15:02:34+00:00

Wasmachine reparatie Utrecht

Woont u in Utrecht en is uw wasmachine kapot? Dat is erg vervelend. Gelukkig is er altijd wel een monteur beschikbaar. Ook in Utrecht! Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat uw wasmachine het begeeft. U denkt misschien dat dit u erg veel geld gaat kosten. Dat hoeft niet zo te zijn. Soms hoeft er maar een klein onderdeel vervangen te worden. Soms kan een monteur u al helpen op afstand. Dat scheelt u in de kosten. Een monteur kan u vaak al na een minuut of tien vertellen wat het probleem is. Daarna kan hij u helpen om de wasmachine te repareren. De monteur kan u heel duidelijk en stap voor stap vertellen wat u moet doen in verschillende situaties.

Het werkgebied van Wasmachine monteur Utrecht

Is uw wasmachine stuk en bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare monteur? Zoek dan niet verder. De Witgoed Reparatie Centrale heeft ook een wasmachine monteur bij u in de buurt. Het maakt niet uit in welk deel van Utrecht u woont. Onze vakkundige servicemonteurs komen overal voor wasmachine reparatie. Doordat wij met een lokale wasmachine service monteur werken zijn we niet alleen snel bij u, maar kunnen we de prijs ook laag voor u houden.

Maak nu een afspraak | 085 – 888 5 444

Hoe werkt wasmachine reparatie in Utrecht

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Daar hebben wij onze service op aangepast. Dat ziet u terug in onze werkwijze. Wij gaan namelijk op de volgende manier te werk:

 • Er komt een monteur bij u langs die de wasmachine bekijkt.

 • De monteur vertelt u wat het ongeveer zal gaan kosten als hij de wasmachine voor u repareert.

 • U kunt nu bekijken of u de reparatie laat doorgaan of niet.

 • Voor een erkende witgoedmonteur betaalt u slechts 35 euro voorrijkosten en 15 euro per kwartier excl. btw plus 9,95 administratiekosten. Zo betaalt u nooit voor 1 uur als de monteur maar een kwartier bezig is.

 • Besparingstip: Wist u dat u bij anderen vaak alleen al 60 euro onderzoekskosten plus voorrijkosten betaalt?

Wasmachine reparatie in Utrecht of vervangen?

Vaak is een wasmachine nog wel te repareren, maar de vraag is, is dat wel rendabel? In sommige gevallen is het beter om de hele wasmachine te vervangen. Natuurlijk zijn er ook situaties dat de reparatie simpel en dus ook niet duur is. Vraag dus altijd eerst om advies bij een monteur. Deze kan u op afstand al een hoop vertellen. Wat er aan de hand is bijvoorbeeld en wat het gaat kosten om het te laten repareren. Misschien hoeft er niets vervangen te worden. Mocht er toch iets vervangen moeten worden, kan de monteur u vast een prijsindicatie geven. U kunt dan zelf bekijken of u liever een nieuwe wasmachine koopt. Soms zal dit namelijk voordeliger zijn, omdat een oude wasmachine snel nieuwe gebreken gaat vertonen. Dan blijft het misschien dus niet bij één reparatie. Een monteur kan u dit vertellen.

Wasmachine reparatie bij u thuis

Een reparatie van uw wasmachine gebeurt meestal bij u thuis in Utrecht. De monteur rijdt naar u toe met het benodigde gereedschap en de benodigde onderdelen. Hij kan de wasmachine dan repareren waar u bij staat. Door even te bellen naar onze wasmachine monteurs in Utrecht kunt u het probleem uitleggen en gemakkelijk een afspraak inplannen samen met de monteur. U kijkt dan samen wanneer het uitkomt. De monteur komt op die dag bij u langs en repareert uw wasmachine snel en vakkundig.

wasmachine monteur utrecht

Daarom een monteur van de Witgoed Reparatie Centrale

 • Reparatie in Utrecht bij u thuis

 • Lage kosten

 • 3 maanden garantie

 • Alleen nieuwe onderdelen
 • Geen callcenter, maar direct contact met een monteur

Ons werkgebied

werkgebied-wasmachine-reparatie-amsterdam
Maak nu een afspraak met uw wasmachine monteur in Utrecht | 085 – 888 5 444

Goedkope wasmachine reparatie in heel Utrecht

Als u in Utrecht woont kunt de monteur ook laten komen als u niet weet wat het probleem is. U kunt later nog beslissen of u de reparatie door laat gaan. U betaalt dan wel een klein bedrag voor het onderzoeken van de wasmachine. De reparatie zal vaak snel verlopen. De monteur weet wat er moet gebeuren, omdat u van te voren heeft gebeld. Dit maakt alles een stuk gemakkelijker. De monteur weet waar hij aan toe is. En u ook! Omdat de monteur u van te voren vertelt wat het gaat kosten, komt u niet voor verassingen te staan.

Wasmachine start niet

Een wasmachine die niet start heeft u natuurlijk niets aan. Er kan van alles mis zijn met uw wasmachine. De meest simpele oplossing is natuurlijk kijken of de stekker er wel in zit. Als die erin zit, zou de printplaat kapot kunnen zijn. Ook kan het zijn dat de wasmachine misschien op het kinderslot staat. Dan zal deze niet reageren op de knoppen.

Wasmachine start niet

Wasmachine pakt geen water

Als uw wasmachine geen water pakt, wordt uw was niet erg schoon. De voor de hand liggende oplossing is kijken of de kraan wel open is. Het klinkt simpel, maar er zijn genoeg mensen die dit vergeten. Als de kraan open is, kunt u kijken of de leiding misschien niet goed aangesloten is.

Wasmachine pakt geen water

Wasmachine wordt niet warm

Het kan gebeuren dat u uw kleding uit de wasmachine haalt en denkt: dat is niet echt schoon geworden. Dan wordt uw wasmachine misschien niet meer warm. U kunt dit testen door de wasmachine het programma te laten draaien en te voelen aan het glas van het deurtje. Als uw wasmachine niet meer warm wordt, ligt dit meestal aan het verwarmingselement.

Wasmachine wordt niet warm

Wasmachine draait niet meer

Soms gebeurt het dat de trommel niet meer draait. Meestal is de oorzaak de koolborstels, of de kogellagers. De koolborstels zorgen voor het draaien van de trommel. Als deze kapot zijn, draait de trommel dus niet meer. Als de lagers kapot zijn, zal de trommel ook niet meer soepel draaien of misschien helemaal niet meer.

Wasmachine draait niet meer

Wasmachine centrifugeert niet

Als uw wasmachine niet centrifugeert maar wel draait, is de oorzaak meestal simpel. U heeft uw wasmachine te zwaar beladen. Als u bijvoorbeeld een stapel handdoeken wast in één keer, worden deze erg zwaar wanneer er water in komt. De wasmachine kan dan niet centrifugeren.

Wasmachine centrifugeert niet

Wasmachine pompt niet af

Soms denkt u dat uw wasmachine klaar is met het programma en staat er tot uw schrik nog een laag water in de trommel. Dit gebeurt als de wasmachine het water niet kan afpompen. Als dit het geval is, moet u even het filter nakijken. Misschien zit deze verstopt en kan het water daarom niet weg.

Wasmachine pompt niet af

Maak nu een afspraak met uw wasmachine monteur in Utrecht | 085 – 888 5 444

Wasmachine reparatie van alle merken

Eén wasmachine van het ene merk is natuurlijk heel wat anders dan die van het andere merk. Daarom is het belangrijk dat de monteur verstand heeft van alle merken wasmachines. Anders wordt het probleem misschien verkeerd opgelost. Gelukkig hebben onze monteurs kennis van alle merken wasmachines. Anders zou u voor elk merk wasmachine een aparte monteur moeten bellen. Dat zou een beetje lastig zijn. Als u een probleem heeft met uw wasmachine, kunt u ons bellen. Wij gaan dan samen met u een oplossing zoeken. De monteur kan bij u langskomen, of u plant een afspraak in met de monteur.

Alleen nieuwe wasmachine onderdelen

U wilt uw wasmachine laten repareren, maar u heeft er natuurlijk niets aan als ie binnen de kortste keren weer opnieuw kapot is. Dat begrijpen wij. Uw wasmachine monteur in Utrecht monteert daarom alleen nieuwe wasmachine onderdelen. Uiteraard kijken we samen met u uw wasmachine dat nog waard is, of dat het verstandiger is om een nieuwe wasmachine aan te schaffen. Zo betaalt u nooit teveel. Bel ons vandaag nog voor een afspraak.

Ook bij wasmachine storing in Utrecht

Uw wasmachine kan een storing krijgen. In dat geval kan de monteur u misschien wel op afstand helpen. Een storing is meestal niet te voorkomen, maar wel gemakkelijk op te lossen. Meestal helpt het al als de wasmachine even van de stroom wordt gehaald. Als u de wasmachine dan na een minuutje of tien weer aansluit, is het probleem soms al verholpen.

Misschien geeft de wasmachine wel een error met een code. Deze kunt u invullen in een zoekmachine en zelf op onderzoek uit gaan, maar misschien kunt u het niet vinden. Misschien staat er nergens een uitleg die u begrijpt. In dat geval kunt u ook de monteur bellen. Deze kan u vertellen waar de code voor staat en wat u hieraan moet doen. Mocht het u niet zelf lukken, komt de monteur graag even bij u langs. Deze zal de reparatie voor u doen.

Zelf wasmachine repareren

Misschien bent u zelf vrij handig en repareert u wel vaker dingen. Dat betekent niet dat u verstand heeft van wasmachines. Dan is het erg handig om wel even te kunnen bellen met een echte professional zodat hij u kan helpen bij de reparatie. U kunt dan overleggen over hoe u bepaalde dingen het best kunt aanpakken. U kunt dan samen met de monteur aan de slag. Het kan ook zijn dat er helemaal geen technische kennis nodig is. Er zijn namelijk een aantal dingen die iedereen kan. Bijvoorbeeld controleren of de stekker wel in het stopcontact zit. Het zou zonde zijn als u daarvoor een monteur laat komen!

Daarom een monteur van de Witgoed Reparatie Centrale

 • Reparatie in Utrecht bij u thuis

 • Lage kosten

 • 3 maanden garantie

 • Alleen nieuwe onderdelen
 • Geen callcenter, maar direct contact met een monteur

Alle wasmachine merken

AEG, Asko, Bauknecht, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Etna, Exquisit, Fagor, Hoover, Hotpoint Ariston, Indesit, LG, Miele, Panasonic, Pelgrim, Samsung, Siemens, SMEG, Whirlpool, Zanussi

Maak nu een afspraak met uw wasmachine monteur in Utrecht | 085 – 888 5 444