AEG wasmachine E50 foutmelding2017-10-27T17:51:00+00:00

AEG wasmachine storing E50 oplossen?

Vragen, tips of een reparatie verzoek? Wij helpen u graag!

Een E50 errorcode duidt op overbelasting van de motor.  

Uitgebreide betekenis van de AEG E50 foutcode

Het display van uw wasmachine toont de foutcode E50. Dit betekent dat uw wasmachine een onbalans heeft geconstateerd tijdens het centrifugeren en kapot is of gaat door te zwaar beladen of dat de motor door andere reden overbelast is geraakt. Het is mogelijk dat u dit probleem zelf kunt oplossen.ssen.

De WitgoedReparatieCentrale komt de AEG E50 storing regelmatig tegen, ook bij nieuwere AEG wasmachines. Onze wasmachine servicemonteurs zijn zeer ervaren en kunnen deze storing altijd tegen een laag tarief repareren.

Vul uw gegevens in en plaats uw reparatie verzoek

Vul onderstaand formulier in. De partner(s) van Witgoed Reparatie Centrale
hebben deze gegevens nodig om contact met u te kunnen opnemen.

AEG E50 storing zelf verhelpen

  • Controleer goed of u de wasmachine niet heeft overbeladen door te veel was in de wasmachine te stoppen waardoor hij te vol is gedaan.
  • Laat ingeval van tijdelijk overladen uw wasmachine motor minimaal 30 minuten afkoelen.

Is de E50 storing nog steeds niet verholpen?

In de meeste gevallen zou na het toepassen van bovenstaande stappen het wasmachine probleem verholpen moeten zijn. Is uw wasmachine nog steeds kapot? Of treedt het defect later weer op? Weet dan dat deze foutmelding hoogstwaarschijnlijk het gevolg is van een andere storing in uw wasmachine. Onze wasmachine reparatiedienst kan de oorzaak van de storing snel uitlezen, achterhalen en voor u repareren.

Maak alsnog een reparatie verzoek