AEG wasmachine E40 foutmelding2017-10-27T17:49:46+00:00

AEG wasmachine storing E40 oplossen?

Vragen, tips of een reparatie verzoek? Wij helpen u graag!

Een E40 errorcode duidt op problemen met de deurvergrendeling / deurslot van de wasmachine.  

Uitgebreide betekenis van de AEG E40 foutcode

Het display van uw wasmachine toont de foutcode E40. Dit betekent dat er problemen zijn met de vergrendeling van de wasmachinedeur waardoor hij niet goed sluit. Het is mogelijk dat u dit probleem zelf kunt oplossen.

De WitgoedReparatieCentrale komt de AEG E40 storing regelmatig tegen, ook bij nieuwere AEG wasmachines. Onze wasmachine servicemonteurs zijn zeer ervaren en kunnen deze storing altijd tegen een laag tarief repareren.

Vul uw gegevens in en plaats uw reparatie verzoek

Vul onderstaand formulier in. De partner(s) van Witgoed Reparatie Centrale
hebben deze gegevens nodig om contact met u te kunnen opnemen.

Zelf probleem oplossen AEG E40 wasmachine storing

De WitgoedReparatieCentrale komt de AEG E40 storing regelmatig tegen, ook bij nieuwere AEG wasmachines. Onze wasmachine monteurs zijn zeer ervaren en kunnen deze storing altijd tegen een laag tarief repareren.

Tip van de monteur: AEG E40 storing zelf verhelpen

  • Controleer goed of er geen kleding of andere was tussen de deur zit. Hierdoor kan het zijn dat uw wasmachinedeur niet goed dicht gaat.

Is de E40 storing nog steeds niet verholpen?

In de meeste gevallen zou na het toepassen van bovenstaande stappen het wasmachine probleem verholpen moeten zijn. Is uw wasmachine nog steeds kapot? Of treedt het defect later weer op? Weet dan dat deze foutmelding hoogstwaarschijnlijk het gevolg is van een andere storing in uw wasmachine. Onze wasmachine reparatiedienst kan de oorzaak van de storing snel uitlezen, achterhalen en voor u repareren.

Maak alsnog een reparatie verzoek